Een serveerplank is de basis voor een mooi kaasplankje of borrelplank. De natuurlijke houten planken van Bowls and Dishes en Boska geven een etentje, lunch of borrel nét dat beetje extra. In verschillende afmetingen en vormen hebben wij een mooie collectie om het geheel compleet te maken.

Bowls and Dishes

Pure Rosewood
Pure Rose Wood is een natuurproduct, afkomstig van Dalbergia Sissoo bomen uit Zuid-Azië. Het Sheesham hout, ook wel Indian Rosewood genoemd, heeft een warme kleur en een mooie opvallende tekening met afwisseling tussen donkere tonen van het kernhout en lichtere tonen van het spinthout. Elke plank is uniek, doordat elk stuk hout zijn eigen tekening en kleurverloop heeft. De zwarte metalen handvatten zijn niet alleen handig in gebruik, maar geven de planken ook een stoer uiterlijk.

Pure Rose Wood is zeer duurzaam. Het hout gaat lang mee, door de dichtheid van het hout. Ook wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant. Hout is van nature aan veranderingen onderhevig en na verloop van tijd kunnen scheuren ontstaan. Om haar mooie kleur en glans te behouden dient het hout regelmatig met een speciale onderhoudswax te worden behandeld. Voorkom langdurige blootstelling aan water en warmte. De plank dient voor het eerste gebruik met een zachte borstel, lauwwarm water en zeep te worden gewassen. Hout is niet geschikt voor de vaatwasser.

Serveerplanken recht met metalen handvat
Recht 30 / 49 / 59 / 69 cm

Perfect voor het presenteren van kaas en andere versproducten. Denk bijvoorbeeld aan tapas, vleeswaren of chocolade.

Serveerplanken rond

serie Friends en Amigo div. afmetingen

Serveerplanken rechthoekig
Serie Friends en Amigo diverse afmetingen.

Serveerplanken Leisteen
Diverse afmetingen