Bij BOSKA maken we Food Tools voor het leven, we geloven dat kwaliteit hand in hand gaat met duurzaamheid. Ons doel is producten te ontwerpen die een leven lang meegaan. Het is allemaal begonnen vlakbij Gouda, toen smid Willem Bos zijn eerste kaasgereedschap voor plaatselijke boeren maakte. Vanaf die dag is het onze familietraditie om slimme & toffe tools te creëren waarmee je maximaal geniet van kaas, chocolade, pizza en meer. We houden ervan! Dus of je nu gaat snijden, schaven, raspen, grillen of smelten; wij helpen je bij het maken van overheerlijk eten en zorgen voor een feestje op tafel. Geniet!

Kaasschaven

Belangrijk bij het schaven van kaas is het gebruiksgemak en het krijgen van mooie plakken. Met onze kaasschaven is dat voor jou een fluitje van een cent!
Kies je voor een BOSKA kaasschaaf, dan kies je voor absolute topkwaliteit. Unieke slijping, 10 jaar garantie, verschillende designs en materialen: er is voor ieder wat wils.

Kaasmessen

Van smeuïge brie tot harde Parmezaanse kaas: elk type kaas verdient zijn eigen kaasmes. Niet alleen voor de sier, maar juist om het snijden voor jou zo makkelijk mogelijk te maken.